Привітання з хрестинами українською мовою

Найкрасивіші та найоригінальніші Привітання з хрестинами українською мовою.

Ніжність і любов батьків подарували тобі прекрасне свято – день твого хрещення, який стане захистом тобі в життєвих ситуаціях і допоможе на життєвому шляху стати краще, сміливіше, мужніше і здоровіше. Нехай любов буде для тебе яскравою та красивою, немов вечірнє небо взимку, і нехай добрий християнський дух подарує тобі ніжність, доброту і спокій, щоб ти виріс сильним, чесним і мужнім людиною, прекрасним другом, з яким ти б і сам мріяв би подружитися. Радуй людей і Бога своїми чеснотами, тримай своє слово і виконуй свої обіцянки, щоб життя стало для тебе приємною і красивою і люди завжди тягнулися до тебе, допомагали у скрутну хвилину і завжди дарували тобі радість, ніжність і любов, а так само сприяли твоєї успішності та процвітання.

Вітаємо з хрещенням дитини. Цей важливий крок у своєму житті повинні зробити будь-які батьки. З цього моменту божа допомога, захист і опіка поширюється і на вашого малюка. Бажаємо вам і вашому чаду жити в світі і гармонії як із собою, так і з Богом. Щастя Вам і здоров’я. Нехай Бог береже вас!

Вітаємо зі значною подією в житті малюка — хрестинами, нехай ангел-охоронець завжди захищає його своїм крилом від бід і важких ситуацій. Бажаємо світлої долі, рівною життєвої дороги, здоров’я і щасливого дитинства!

Нехай ваше маленьке диво завжди береже ангел-хранитель і Всевишній! Бажаю дитинці міцного здоров’я, яскравого дитинства та яскравих емоцій! Нехай щастя, мир і злагода завжди панують у вашій чудовій родині!

Вітаю з хрестинами вас і вашу дитину. Від щирого серця бажаю Божої благодаті в житті дитини, миру і щастя вашій родині. Нехай ваше чадо росте в постійному оточенні любові, турботи, чуйності, розуміння і радості. Бажаю міцного здоров’я дитинці, а також його батькам і хрещеним.

Сьогодні благословенний і освячений день, коли людина прийняла своє друге народження — духовне. Так нехай же з цього моменту життя буде легше і щасливіше, адже Ангел-охоронець завжди буде за плечем. Духовності, гармонії, душевного спокою — все, що потрібно для щастя!

Нехай тепер небо тобі посміхається частіше. Нехай доброта струмувати навколо тебе, немов кришталевий чистий струмок, який подарує тобі багато прекрасного, чистого і світлого, наче усмішка мами, немов добрі слова рідних та близьких тобі людей, а так само, немов снігові річки християнської любові й благодаті, яка досягається добрими справами і чистотою душі. Бажаємо тобі, юний християнин, більше радості, зберігати доброту і добрий настрій, що б не сталося в твоєму житті, а так само те, щоб всі допомогло тобі як можна частіше отримувати радість і любов. Роби добрі справи не просто для людей, а для свого християнського вдосконалення, щоб ангели і добрі сили допомагали тобі в будь-якій життєвій ситуації.

Вітаю вас з хрестинами вашого сонечка! Нехай Господь завжди оберігає ваше чадо і допомагає йому у всьому! Бажаю дитині міцного здоров’я, море яскравих емоцій і яскравих відкриттів, адже цей величезний світ такий прекрасний!

Багато людей вірять, що кожному на небі належить одна, але особиста зірка. Вона запалюється на небосхилі в той момент, коли малюк з’являється на світ, а ось розкриває своє сяйво в повній мірі, саме тоді, коли дитину хрестили. Саме ангел вашої малятка запалив її зірочку, щоб маля ніколи не боялася темряви, навіть в найстрашнішу ніч, щоб ніколи не загубилася на дорозі, адже зірочка допоможе знайти шлях додому. Тепер поруч з цією маленькою принцесою буде її ангел-охоронець, він заспокоїть і покаже яскраві сни, прожене хвороба і подарує веселку. Батьки, тепер у вас є вірний друг, який завжди догляне за крихтою. Нехай у вашому домі щасливими переливами чути дитячий сміх, а кожен день буде яскравим.

Вітаю тебе зі світлим святом — хрестинами! Нехай береже тебе Господь від невдач і лих. Бажаю тобі великого щастя, повною любов’ю життя, радості. Нехай твоя сім’я процвітає і живе в достатку. Добра тобі і успіхів у будь-яких починаннях. Миру, тепла в душі.

Дорогі батьки! Вітаємо вас з одним з найперших значущих подій в житті цього чарівного створення — хрестинами. Бажаємо, щоб ангел-хранитель, який з сьогоднішнього дня буде опікати прекрасне чадо, був милостивий і ласкавий, щоб він охороняв і застерігав від усіх бід і нещасть, щоб згущуються за життя хмаринки розганяв і завжди був поруч!

Сьогодні у нашого хлопчика – хрестини. Цей день, звичайно, виявиться одним з найбільш важливих для нього. Хочу побажати для нашого прекрасного малюка щасливого дитинства, активного розвитку, здійснення мрій та досягнення поставлених цілей. Нехай в житті все завжди складається ідеально і будь-які мрії збуваються. Ми, рідні і хресні батьки, обов’язково подбаємо про прекрасне синочка, адже йому настільки важлива турбота, яка здатна виявлятися воістину безмежною. Будь ласка, прийміть мої найщиріші побажання щасливого і довгого життя, привітання з хрестинами. Сподіваюся, що сьогоднішній день обов’язково принесе з собою тільки самі позитивні і гідні зміни. З прекрасним днем, який потрібен для зміцнення духу і віри, розуміння особливостей буття, віри в майбутнє! Бережіть, дорогі, свою створену сім’ю.

Ми, як хрещені батьки, хочемо побажати вам щастя, яке обов’язково почнеться прямо в день хрестин. Нехай синочок буде дарувати тільки справжню радість. Він, звичайно, може і повинен поважати вас, як батьків. Бажаю, щоб син брав зі свого батька приклад і міг стати гідним чоловіком, який подбає в майбутньому про свою дружину і дітей. Синочок нехай свою маму любить і поважає, адже без цього неможливо уявити характер представника сильної статі. Ми обов’язково допоможемо у вихованні вашого сина, який повинен володіти сильним і мужнім характером, знати, що в житті все буде складатися найкращим чином. Прийміть мої щирі вітання з таким важливим днем, як хрестини своєї дитини. Такий день більше ніколи не повториться, але він обов’язково виявиться справді важливим для вас. З днем хрестин сина!

Сьогодні ви зробили мені велику честь, запросивши стати хрещеною для вашого малюка. Протягом усього обряду я переживала непередаваний трепет і ніжність до диво-немовляті. Тепер ми з ним рідня. Я бажаю, вже нашого спільного дитині, міцного здоров’я, удачі, допитливого розуму і щастя. Нехай він росте і радує всіх нас своїми досягненнями та здобутками. Я буду намагатися захистити його від бід і негараздів силою своєї материнської молитви. Нехай його чиста душа завжди тягнеться до світла, а нам дорослим вистачає терпіння і розуму побачити Божу іскру, що мерехтить у кожному дитину і допомогти їй розгорітися великим і благодатним полум’ям.

Вітаю з хрестинами! Нехай Господь оберігає маленьке диво від бід, подарує йому довгу і щасливу долю, відмінне здоров’я і хороший характер. Нехай поруч завжди ангел-хранитель, направляє і допомагає у скрутні хвилини, захищає і охороняє від поганого.

І ще хочемо побажати вам не зупинятися на досягнутому! Нехай Господь подарує вам ще одного, а краще двох діток, адже діти – це і є щастя!

Дорогі друзі мої, ви сьогодні хрестіть свого синочка. Я хочу сказати тільки приємні і позитивні слова в цей день. Нехай у вас все складається на 100%. Знаєте, я вірю в те, що у вас в родині обов’язково все буде грати тільки яскравими і позитивними фарбами. Бажаю, щоб ваш синок активно зростав і ставав активним, справжнім чоловіком. Хочу побажати міцної сім’ї і дивовижних досягнень, незважаючи ні на що. Я знаю, що потрібно докласти трохи зусиль для того, щоб створити справжню сім’ю. Хочу побажати безмежної захисту Господа, адже він насправді готовий до багато чого. Ваш малюк обов’язково отримає довгу і радісне життя, в якій будуть тільки яскраві, незвичайні повороти. Господь обов’язково подарує йому багато можливостей для активного розвитку і досягнення поставлених цілей. Скористайтеся наданими шансами успіху, будь ласка.

Вітаю вас і вашу крихітне диво з хрестинами! Бажаю малюкові вірного ангела хоронителя за спиною, який буде оберігати його протягом всієї його життєвої доріжки, рятуючи від нещасть і злий користі. Нехай ваше чудо чекає попереду чисте і сонячне майбутнє під захистом святих і щастя буде супроводжувати всюди.

У цей славний і радісний день у твоє серце увійшла православна віра, вітаю з хрестинами. Шлях доля буде доброю і світлою, хай життя подарує щастям і любов’ю, хай ангел завжди оберігає і береже тебе.

Від щирого серця вітаю з цим чудовим подією, з хрестинами вашого дитинчати. Бажаю миру для вашої родини, гармонії у вашому будинку, здоров’я вашим ангелочку і вам, достатку, сил і можливостей для того, щоб завжди залишатися щасливою родиною, щоб разом з хрещеними батьками дарувати радість, любов і турботу дорогоцінної дитині.

Хто може бути прекрасніше маленької донечки, спить у колисці? Маля потребує захисту і допомоги кожну хвилинку свого життя. Сьогодні в житті батьків важливий і водночас зворушливий момент, адже за допомогою вони прийшли в церкву. Під склепінням ікон і серед прекрасної мелодії церковного дзвону ваша дитина пройде обряд хрещення. Господь дарує їй своє заступництво, ангела-хранителя і названих батьків, які при свідках поклянуться вести свою донечку дорогою світла і добра, підтримуючи її, і допомагаючи впоратися з усіма труднощами на шляху. Нехай збуваються всі найзаповітніші мрії батьків і маляти, а в домі завжди буде мир, затишок та добробут. Нехай кожен день стає яскравішим попереднього, більше посмішок та сміху.

Мої дорогі, сьогодні важливий день для вашої родини, особливо для вашого хлопчаки – цього прекрасного бешкетного створіння. Мені хочеться привітати вас з хрещенням синочка і побажати вам міцного здоров’я, щастя, благополуччя вашій родині і взаєморозуміння. Мені хочеться, щоб ви запам’ятали цього дня, тому що це свято дійсно має велике значення для будь-якої людини. Саме з цього моменту ваш милий і добрий хлопчик буде перебувати під захистом Бога, а значить, що він завжди буде спокійний, тому що його оберігають. Я вітаю вас з цим прекрасним подією, а ще хочу, щоб ви намагалися запам’ятати максимальна кількість моментів, тому що цей день дійсно дуже важливий для вас. Зі святом, дорогі мої! Сьогодні ви самі щасливі батьки, а ваш малюк сьогодні просто дивує своєю гіперактивністю.

Хрещення дитини – важливий обряд, через який саме ваша сім’я пройшла сьогодні. Я хочу привітати вас та вашого чудового синочка, який сьогодні отримав благословення від Бога. Я хочу побажати вам всього самого прекрасного, доброго та світлого, що лише є в цьому світі. Мені здається, що на даний момент немає нікого щасливіше, ніж ви. Нехай цей день назавжди змінить життя вашої прекрасної родини, причому виключно в кращу сторону. Я хочу, щоб ваш маленький хлопчик ріс і з кожним роком ставала все міцніше і міцніше. Нехай він радує вас своїми успіхами і досягненнями, яких точно буде багато. З святковим днем вас, мої чудові друзі! Запам’ятайте цей день, як один з найбільш яскравих і барвистих у вашому житті. Відсвяткуйте цей день так, щоб запам’ятати на довге життя. Всього вам найкращого!

Синку, у тебе сьогодні хрестини і з’явилися твої хресні батьки, ангел-хранитель. До того ж ти можеш розраховувати на захист Господа, нашого батька. Сьогоднішній день повернув твоє життя в потрібне русло, адже тепер ми можемо бути впевнені в тому, що в тебе обов’язково все вийде щонайкраще. Бажаю знайти силу характеру і дивовижну мудрість, проявити найкращі якості свого характеру. Дорогий синочок, будь ласка, радуй своїх батьків, рідних і хрещених, адже ми з тобою будемо завжди, але тільки разом ми зможемо досягти бажаних змін і зрозуміти, як потрібно жити далі. Дорогий синку, ти обов’язково будеш справді щасливим і ми, звичайно, тобі в цьому допоможемо. Пам’ятай про те, що поруч з тобою завжди будуть близькі люди. Ми щиро вітаємо тебе з хрестинами, які обов’язково виявляться самими важливими у твоєму житті!

Я хочу привітати мою улюблену сімейку з хрещенням дитини. Мої дорогі, я дивлюся на вас і розумію, що для щастя багато не треба. Ось сьогодні ви провели обряд хрещення для свого чудового синочка. Мені хочеться побажати вам міцного здоров’я, а вашому синочку – нескінченної білої смуги в житті. Нехай він радує вас своїми досягненнями, своїми успіхами. Мені неймовірно приємно, тому що я сьогодні присутній на вашому праздничке. Я знаю вас вже довгі роки, пам’ятаю вашу світлу і красиву весілля, а сьогодні ви вже відзначаєте хрещення свого хлопчаки. Нехай він росте веселим, тому що неможливо уявити хлопчика без хуліганів. Я хочу, щоб ви не турбувалися, тому що це нормально. Ви повинні через це пройти, щоб зрозуміти, що таке хлопчаки. Ну а поки ваш малюк ще маленький, то насолоджуйтесь цими хвилинами щастя.

Сьогодні дуже важливий день, коли відбувається велике таїнство хрещення, свято не тільки в сім’ї, але й на небесах. Нехай світло любові горить у твоєму серці, а душа завжди залишається чиста і вільна від гріха, як в день твого хрещення.

Батьки, сьогодні ви хрестили свого сина. Хочу побажати здоров’я і сил дитині, адже йому потрібно рости і радувати вас. Нехай Господь простягне руку і гарантує максимальний захист від будь-яких негараздів. Хочу побажати вам щастя й удачі, міцної родини, яка обов’язково порадує стійкістю до будь-яких зовнішніх чинників. Дорогі батьки, я сьогодні стала хрещеною мамою вашому синочкові і, звичайно, докладу всі зусилля для того, щоб справити позитивний вплив на нього, виявитися гідним прикладом. Нехай він буде відчувати нашу турботу і трепетне ставлення, адже такі сильні почуття, як щира родинна любов, нічим замінити не вдасться. З хрестинами сина я хочу вас привітати, вірячи в те, що життя ваше обов’язково складеться гідно. Будь ласка, будьте всі разом, незалежно від того, які круті віражі приготувала доля. Будьте щасливі по-справжньому.