Привітання з Водохрещем українською мовою, у прозі

Зробили велику добірку найкращих привітань з Водохрещем своїми словами, користуйтеся!

Неземних успіхів, легких днів і спокійних ночей. Нехай все досягнення тільки подвоюються, підвищується працездатність, завжди панує приємна атмосфера. Позитивного настрою, віри в краще, швидкого вирішення будь-яких непорозумінь

У день Хрещення Господнього бажаю кожному очиститься, оновиться і омолодиться. Нехай злі очі і язики і не дивляться в вашу сторону

Від щирого серця вітаю з цим світлим, важливим православним святом Хрещення Господнього! Бажаємо зцілитися і очиститися святою водою! Нехай у вашому житті буде мир, лад і добро

У таїнство Хрещення бажаю загадати найзаповітніше бажання, щоб воно обов’язково здійснилося! Зберегти і примножити фізичні і духовні сили для звершення нових чудових справ. І нехай поруч знаходяться вірні люди, здатні надати підтримку в найскладніших ситуаціях

Ми вітаємо вас із Богоявленням! Нехай ваше життя наповниться гармонією. Ми щиро бажаємо радіти кожному прожитому миті, щоб кожен день був радісним і світлим. Будьте добрішими і терпиміше до людей, вірте і сподівайтесь і Бог обов’язково вам допоможе. Не біда, що на вулиці мороз, він особливий і заморозить всі печалі і розчарування, а свята вода позбавить від недуг і додасть сили і впевненості. Будьте відкритими і діліться своєю любов’ю з оточуючими

З Хрещенням Господнім. Бажаю миру, добра, тепла і затишку. Нехай вода змиє всі гріхи і печалі. Нехай Господь осяє твій шлях надією і любов’ю

Хрещення Господнє сьогодні прийшло на землю, і я всіх з цим святим святом вітаю! Бажаю святості, чуйності та щирості, віри в бога і в себе

Хрещення Господнє нехай принесе благополуччя, спокій, удачу, багато добрих друзів, гарні враження, веселі моменти, впевненість в кожному дні і найміцніше здоров’я на світі

Кажуть Водохресні морози найсильніші. Мабуть тому що Ісус був сильним і нескореним. Сьогодні великий, православне свято. Мені щиро хочеться привітати Вас. Нехай душа наповнюється добром, а серце любов’ю. Нехай свята водиця підбадьорить Вас і наділить міцним здоров’ям. Бажаю Вам Божої благодаті, величезного щастя, радості. Нехай Господь завжди охороняє Вас від бід і зла. Нехай тільки добрі люди зустрічаються на Вашому шляху. Нехай благодать великого свята прийде в Ваш будинок і подарує добро, щастя і затишок Вам

У день великого православного свята – Хрещення Господнього, хочу побажати приємних хвилин, красивих зустрічей з добрими, світлими людьми. Нехай Господь подарує ангела хранителя, який поведе за життя, вбереже від неприємностей. Здоров’я, любові, тепла, добра. Зі святом