Привітання з Покровою своїми словами

Вітаю зі святом Покрови Пресвятої Богородиці. Бажаю ніколи не потрапляти в скрутні ситуації і хвацько відбиватися від життєвих проблем, а Пресвята Богородиця нехай допомагає тобі завжди поступати мудро, прислухаючись до свого серця. Добра, миру і любові

Вітаю зі світлим святом – Покрови Пресвятої Богородиці! Бажаю кожному світу, міцної віри, непохитного мужності і стійкості в будь-яких ситуаціях. Хай береже, опікується, оберігає і захищає вас Богородиця, відводячи хвацько і скверну від вашого життя

У свято Покрови Пресвятої Богородиці я шлю тобі свої добрі побажання миру і гармонії, душевної теплоти і незмінного щастя твого серця

Бажаю Вам, щоб Боже покровительство і Його захист вберігає Вас від сліз печалі і давала Вам лише сльози радості, надії і любові

Величне свято – Покрову Пресвятої Богородиці викликає добрий трепет в душі кожного з нас. Сьогодні ми ставимо свічки в церкві для того, щоб наші близькі були укриті від будь-яких мирських лих. Я хочу побажати в цей свято багато світла і доброго ставлення до людей. Щоб Богородиця не забула ваш будинок і зберігала вашу сім’ю. Щоб вас не торкнулося зло, і щастя висвітлювало ваш шлях

Сьогодні Покров Пресвятої Богородиці. Сьогодні я хочу сказати, що ваш будинок захищає небо, що ваші свічки, поставлені за здравіє, обов’язково будуть почуті. Але пам’ятайте, що небеса і церква чекають вас і пам’ятають про нас кожен день. У будь-який день наші душі повинні тягнутися до Господа. У будь-який день ми повинні бажати добра і захисту для наших близьких. І сьогодні ми бажаємо вам не забувати про це. Вітаємо

Величне свято – Покрову Пресвятої Богородиці – викликає трепет в душі кожного з нас. Сьогодні православний світ ставить свічки в церкві і молиться для того, щоб наші близькі були укриті від будь-яких мирських лих. Я хочу побажати в цей свято багато світла і доброго ставлення до людей. Щоб Богородиця не забула ваш будинок і зберігала вашу сім’ю. Щоб вас не торкнулося зло, лише щастя висвітлювало ваш шлях

Я сердечно вітаю тебе і твоїх рідних зі святом! Доброго всім здоров’я, благополуччя, духовного зростання і заступництва Пресвятої Богородиці

Нехай в цей великий православне свято всі ваші образи забудуться і підуть туди, звідки вони взялися. Впустіть у своє серце добро і любов, адже на світі навряд чи є що-небудь важливіше. Зі святом