Привітання з Різдвом своїми словами, у прозі

Ми всі втомлюємося від одноманітних буднів, побутових і матеріальних проблем, від нескінченної гонитви за втраченим Адамом і Євою раєм. Але в ці святкові дні є привід зупинитися і подивитися на зірки. Де то там, в холодному космосі, горить різдвяна зірка. Саме вона дала нам надію і душевний спокій. Тому в цю казкову різдвяну ніч і дорослі, і діти не усвідомлено чекають дива. І диво обов’язково станеться: діти отримають іграшки, про які мріяли, закохані зізнаються один одному в своїх почуттях, а посварилися подружжя помиряться. Вітаю вас з великим дивом – Різдвом Христовим

З Різдвом Христовим! Нехай серце буде зігріте любов’ю, а душа – мріями. Нехай життя радує приємними зустрічами з друзями. Нехай доля балує великою удачею. Нехай кожен день стає особливою подією, а кожне свято – справжнім дивом

З Різдвом Христовим я вас хочу привітати і побажати, щоб різдвяна казка перетворилася в реальність, а омела розцвіла в найпотрібніший момент

З Різдвом! Нехай усі Ваші думки та бажання будуть чистими як січневий сніг, і ясними як це морозний ранок. Тепла і затишку у Вашій оселі. Щастя і здоров’я Вам і Вашим близьким

Я хочу привітати тебе з Різдвом! Це свято несе в собі диво, відгомони якого кожен дорослий відчуває навіть у свідомому віці. Нехай новорічні гірлянди і запах мандаринів порадують тебе і в це свято! І нехай чарівна Різдвяна ніч подарує тобі все, про що ти мріяв і мрієш в даний час! Здоров’я і щастя, гарного Різдва

З Різдвом Христовим вітаю і бажаю жити по інтуїції, любити за покликом серця, відчувати душею і радіти щиро

Різдво Христове – світлий, душевний свято! Нехай він наповнить ваше сімейне життя затишком, гармонією, теплотою і радістю! Любові вам, миру і благополуччя. Нехай ангел-охоронець оберігає ваше сім’ю від будь-яких негараздів і негараздів! Зберігайте свій осередок любові! І нехай сам Господь вам в цьому допомагає

Різдво Христове – дивне свято, яке нагадує нам про чудеса, які трапляються всюди і про те, як же багато добра і світла в цьому світі! Від щирого серця вітаю всіх віруючих і бажаю вам берегти ваших рідних і близьких, не наражати себе зайвим хвилюванням, бути стійкими у вашій вірі і завжди сподіватися на краще

Насамперед я хочу привітати з Різдвом свою улюблену матусю. Моя дорога, я тобі бажаю і далі продовжувати домагатися всіх цілей і намічених планів. Я хочу, щоб ти була щаслива, здорова і кохана. Сьогодні ти влаштувала таке свято, який зазвичай ми влаштовували, коли я була маленька. Мені дуже не вистачало цієї атмосфери, і ти зробила для нас для всіх такий сюрприз. Мамочка моя, дякую тобі за те, що ти так згуртувала нас усіх. Ти збираєш всіх ан кожне свято, тому що ми дуже рідко бачимося. Сподіваюся, що так буде і далі. Я тебе дуже люблю, мамуля! Обіцяю, що буду приїжджати часто, розповідати тобі знову неймовірні історії з мого життя, тому що ти так тому сумуєш. З Різдвом тебе, найкраща мама в світі