Привітання з Великоднем українською мовою, у прозі

Поздоровляю з Пасхою і від душі хочу побажати світлої дороги до щастя і блага, великої радості для серця і тільки добрих днів в житті. Нехай Господь тебе береже, нехай ангел ніколи не дасть тобі впасти, нехай любов, надія і віра допомагають долати всі труднощі і творити добро

Вітаю з паскою! У цей світлий, добрий, дзвінкий свято – бажаю всім море любові, родинного єднання, духовного зростання і відчутного щастя. Будьте відкриті вірі і її очищувальну силу. Бережіть рідних і близьких і живіть у мирі, повному благополуччя, розуміння і привітності

Воістину Воскрес! Моя душа наповнюється світлом і радістю, коли я чую привітання з Великоднем. Велике щастя у відповідь проголосити вам про Воскресіння Христове і побажати такої благодаті, яка б відкрила ваше серце для близьких, рідних і просто хороших людей. Нехай ваше життя буде в Божих руках, а не в руках політиків, гаджетів і інших спокус

Христос Воскрес. Від душі вітаю зі святом Пасхи і хочу побажати всього самого доброго, світлого, ніжного, радісного, прекрасного. Нехай буде здорова вся твоя родина, нехай лунають дзвінкі веселі голоси по всьому твоєму дому, нехай тільки любов і щастя займають все твоє серце

Нехай це священне і натхненне торжество вселить надію в душу, виправдає її, допоможе донести молитви до Всевишнього, ніж зміцнить вашу і без того сильну Віру. Зі святом

На Великдень нехай у твоїй душі зацвітуть квіти щастя, подяки, віри і доброти. Христос же не дарма віддав життя, щоб всі ми жили в гармонії один з одним. Смачного паски тобі і багатого пасхального застілля! Христос Воскрес

Велика Пасха – свято всіх православних. У настільки святковий день хочеться побажати добра здоров’я, миру, процвітання всім. Нехай кожен день ваш будинок наповнюється затишком, теплом, щастям, благополуччям. Даруйте один одному увагу і турботу, любов і вірність. Зі Святом Світлого Великодня

Настає радісний, весняне свято Пасхи. Мої побажання будуть простими, але щирими. Живіть довго і щасливо, в любові та злагоді. Нехай у домі завжди буде достаток і затишок. У прагненні поліпшити своє матеріальне добробут немає нічого поганого, але не забувайте про душу. Все чого ми маємо в цьому житті, насправді, дає нам Бог. На радість або на біду. Православні обряди і церковні звичаї дані нам для того, щоб за побутовими проблемами ми не забули про Творця і про Ісуса – Спасителя. Будьте частиною прекрасного спільноти істинно віруючих людей під назвою Православна церква! Христос Воскрес! Нехай віра в Бога вас не покидає ніколи

Великдень – одне з найсвітліших і значущих православних свят. Так нехай всі події у вашому житті будуть такими ж важливими і приємними. Нехай радість панує у вашому житті, а добро тече до вас швидкими струмочками. Нехай в житті відбувається багато добрих чудес. Господь нехай подарує вам натхнення на добрі вчинки і береже вас і ваших близьких