Привітання з Водохрещем українською мовою, у прозі

Вітаю! Щастя, радості і добра! У свято Хрещення Христового бажаю, сонце, міцного здоров’я. Божої благодаті. Нехай птахом спуститься на твоє ганок удача, а все зле не знаходить шляхи. Успіху і любові тобі

Всіх православних мирян та прихожан вітаю з Хрещенням Господнім! У цей святий день бажаю умиротворення, всепрощення, добродушності, спокою і віри

Вітаю вас з чудовим святом! Хрещення Господнє – це відмінний привід для того, щоб в черговий раз подякувати Богові за те, що він дав нам найбільший дар – життя! Нехай здоров’я і довголіття завжди будуть з нами поруч і йдуть рука об руку, нехай ваші рідні люди ніколи не хворіють і будуть щасливі

Всіх християн і прихожан вітаю з Хрещенням Господнім! У цей морозний зимовий день хочу побажати богатирського здоров’я, внутрішньої сили, душевного спокою, доброти і співчуття

Вітаю з прекрасним православним святом, хрещенням Господнім. Нехай очиститься всякий, відчує Божу благодать, виповниться світлими помислами. Нехай особливі властивості води врятують вас від гріхів, важких життєвих ситуацій, хвороб, несприятливих обставин. Живіть з посмішкою на обличчі, добром у серці, радістю в очах, вірою в душі

З Хрещенням Господнім вітаю! Бажаю пірнути в ополонку, змиваючи все гріхи свої, і виринути молодим красенем, готовим знову підкорювати вершини світу і серця красунь! Нехай за твої плавки випадково зачепиться золота рибка і виконає три заповітні бажання

Вітаю з Хрещенням Господнім. Бажаю знайти крила свободи і любові, радість щастя і натхнення. Нехай з цим святом додасться сил і здоров’я, нехай стане міцнішим віра і яскравіше – надія душі. Бажаю всіх благ і добра в твоєму житті

З Господнім Хрещенням. Нехай Господь відводить злобу від вашого будинку, і оберігає вас в дорозі і в повсякденному житті від зла

Щиро і сердечно вітаю Вас з Хрещенням Господнім, великим християнським святом! нехай цейдень змиє своєї свяченою водою всі проблеми і прикрощі в вашому серці, принесе оновлення, фортеця тілесну і духовну, любов і гармонію в сім’ї

Вітаю тебе з Хрещенням Господнім і хочу побажати тільки самого кращого, щоб удача і везіння ніколи не поверталися до тебе спиною, а щастя і здоров’я завжди йшли поруч з тобою по життю! Бажаю тільки позитиву, удачі, добра і радості

Привітання з Водохрещем своїми словами

Запалені свічки ніжно палають, і старий дзвін у Христовому Храмі сьогодні звістку благу в світ несуть! Ісус хрестився! Шолом йому ми славу і свій земний уклін! А він своєї рукою подасть нам благодаті і щастя! Зі святом, всіх благ

Нехай хрещенські морози загартують твоє тіло, чисті помисли загартують душу, а нещастя і горе обходять тебе стороною … бажаю твоїй родині залишатися здоровими, щасливими і добрими людьми. З Хрещенням Господнім