Різдвяні привітання

Різдво – це день, коли в світ з любов’ю увійшов Ісус Христос. Це день всепрощення, світлих почуттів, день, коли торжествує любов. Нехай в це свято замовкнуть гармати і не підніметься в повітря жодна ракета, крім феєрверку! Нехай бог дасть тишу і відпочинок солдатам! І нехай в наше серце увійде любов до ближнього і дальнього! З Різдвом Христовим

З Різдвом Христовим! Нехай святе свято наповнює серце вірою в чудеса, дарує матеріальне і душевне благополуччя. Бажаю любові від близьких і добра від оточуючих людей, щасливого життя і міцного здоров’я

Вітаю з Різдвом! Бажаю світлих думок в голові, благополуччя в родині, успіхів на роботі, затишку в домі, здоров’я тіла, бадьорості духу і любові в серці

З Різдвом, святом торжества життя! Нехай ніколи не зникає світло вашої душі, нехай буде в ній тепло, затишно і завжди багато місця для рідних людей, вірних друзів та радісних спогадів

Бажаю тобі чарівного і незабутнього Різдва Христового, надії, віри і любові. Нехай казковий настрій не покидає тебе ніколи

Нехай чарівні іскорки зірок, прикрасивши Різдвяне небо, принесуть тобі підсвідоме відчуття казкового чуда, нехай подарують віру в мрію і виконають найпотаємніші бажання твоєї душі, щоб доверху наповнити твоє життя безмежним щастям

Дорогий мій хрещений, вітаю тебе з Різдвом Христовим. Бажаю будувати життя на любові і благодаті, бажаю йти дорогою великодушності і милосердя, наповнювати свої дні блиском щастя, фарбами чарівництва і світлом надій

Вітаю з Різдвом Христовим! Нехай дороговказ допоможе знайти вірну дорогу в будь-якій ситуації, а в житті завжди буде місце чуду. Бажаю, щоб різдвяна казка принесла в будинок любов, тепло і щастя

У Різдво Христове побажаю всім серцем завжди вірити в світло і турботу, що дарує Бог, в любов і щирі почуття. Зі святом

З Різдвом Христовим! Нехай Христос принесе розсудливість і удачу в твій будинок

З Різдвом тебе, з чудовою зимовою казкою, з чарівним сімейним святом. Нехай подарує він тобі зимову бадьорість і оптимізм, скує січневими морозами всі проблеми і закрутить тебе в хороводі щирих посмішок, трепетних хвилювань, приємних сюрпризів, нехай виконуються твої заповітні бажання, і завжди оточують удачі, друзі та кохані люди

Вітаю з Різдвом Христовим і щиро бажаю надійного світлого ангела за твоєю спиною, доброї надії і щастя в твоєму серці, благополуччя і удачі на твоєму шляху, любові і розуміння в твоїй родині, добра і миру в твоєму домі. Нехай Бог береже тебе і твоїх близьких

У Різдвяні свята нехай прийде мир у ваші домівки, нехай радість наповнитьдуші, а любов – серця, нехай надія, віра і оптимізм зроблять кожен ваш вчинок обдуманим і мудрим, кожен крок – впевненим і сміливим. Бажаю вам здоров’я міцного, настрою відмінного і веселого свята в колі рідних і улюблених людей